Nya hemsidan är klar

Gamla hemsidan
Gamla hemsidan

Den nya hemsidan är nu klar. Det är den ni just nu skådar framför er.

Hemsidan är byggd med publiceringsverktyget WordPress, vilket är bland de mest kända och nyttjade verktygen för att publicera hemsidor idag. Valet föll sig ganska självklart, då ambitionen var att få en plattform på plats, som många har bekantat sig med och har erfarenhet ifrån.

”WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för privatperson som företag. WordPress är gratis och ovärderligt på en och samma gång.”
Citat från http://sv.wordpress.org/

Temat (läs: utseendet på hemsidan) är gjort från grund, för bästa resultat. Den grafiska profil som vuxit fram genom åren, har bibehållits. Färgvalet var enkelt. Det blåa inslag vi haft, fortsätter vi med. Även när det gäller fontstilar, så vart valet enkelt. Vår logotype är skriven med en font som heter Edwardian Script ITC och själva brödtexten i informationsbrev osv är Arial; Det kommer vi även fortsättningsvis att använda.

All den information som fanns på den gamla hemsidan har omsorgsfullt förts över till vår nya hemsida. En tidskrävande insats må ni tro! Men det var inte slut där. Där det behövts, så har punktinsatser gjorts för att se till att all information är rättad och aktuell.

Vi hoppas att ni finner den nya hemsidan till belåtelse. Synpunkter är varmt välkomna, och skickas lämpligen till den som ansvarat för detta projekt, nämligen Mathias Holm (mathias.holm@silfverdalen.se).