Nyheter

Brings paketboxar

Brf Silfverdalen i samarbete med Brings har installerat tre skåp med paketboxar som gör det enkelt för dig att hämta och returnera dina paket i närheten där du bor. Paketboxarna är registrerade på adressen Kvintettvägen 96 och står fysiskt längst korta garagesidan mitt emot föreningens el- och värmecentral.

Allt du behöver för att komma igång är Ladda ner Bringappen!

Hur fungerar det?

  • Välj leverans till "Bring Paketbox" i kassan hos nätbutiken.
  • Ange alltid ditt mobilnummer när du beställer. Du får ett sms från oss när paketet är på väg, och därefter får du ett meddelande i din mobil från Bringbox, när paketet är redo att hämtas i paketboxen.
  • För att hämta och returnera paket i Brings paketboxar behöver du ladda ner och använda vår app Bring, för iOS eller för Android. Som användare behöver du, av säkerhetsskäl, även identifiera dig med BankID för att kunna öppna luckan i paketboxen.

Tänk på att ditt specifika mobilnummer är knutet till din användare i appen – ange därför alltid samma mobilnummer när du beställer hos nätbutiken. Vi vill göra det så smidigt som möjligt för dig att hantera dina paket - både när du hämtar dem och när du returnerar dem.